Izaberite vaš jezik

ћирилица   latinica

Veliki autori za humanost

Una Serbica sa ponosom predstavlja knjige iz donacije srpskih intelektualaca iz svih srpskih krajeva. Kupovinom knjiga podržavate humanitarnu akciju "Knjige za humanost", humanitarne organizacije za srpske izbeglice i prognane "Una Serbica".

Sredstva od prodatih knjiga namenjena su pomoći u osnovnim životnim pitanjima, da ne bude gladnih među nama.

Zahvaljujemo se srpskim autorima, istaknutim profesorima, književnicima i pesnicima što su svojim doniranim delima podržali humanost i borbu za malo bolji život onih koji ne mogu.

U ime svih, kao i organizacije Una Serbica , hvala na podršci i poverenju.

Za njih, za vas, za sve naše ljude❤️

KNJIGE ZA HUMANOST

Una Serbica sa ponosom predstavlja knjige iz donacije srpskih intelektualaca iz svih srpskih krajeva. Kupovinom knjiga podržavate humanitarnu akciju "Knjige za humanost", humanitarne organizacije za srpske izbeglice i prognane "Una Serbica". Sredstva od prodatih knjiga namenjena su pomoći u osnovnim životnim pitanjima, da ne bude gladnih među nama. Zahvaljujemo se srpskim autorima, istaknutim profesorima, književnicima i pesnicima što su svojim doniranim delima podržali humanost i borbu za malo bolji život onih koji ne mogu. U ime svih, kao i organizacije Una Serbica , hvala na podršci i poverenju. Za njih, za vas, za sve naše ljude❤️ https://www.unaserbica.org/knjige-za-humanost #milolompar #sinisaljepojevic #dejanmirovic #draganpetrovic #srpskiintelektualciipisci #nasidonatori #humanitarnaakcija #knjigezahumanost #kupiidoniraj #tusmozavas #zasvenaseljude #humanitarnaorganizacijaunaserbica #miodgovaramovama #pomoczaizbeglice #pomoczapovratnike #povezivanje #humanitarnapomoc #srbiizregiona #srbijausrcu #pomozinekome #volimsrbiju #donacije #donirajipomozi #nasemalozanjihjepuno #rasejanje #budimohumani #rasejanisrbi #proteranisrbi #nasauna

Posted by Una Serbica on Thursday, March 31, 2022