ћирилица   latinica

KNJIGE ZA HUMANOST

Sav prihod od prodaje knjiga uglednih srpskih autora biće uplaćen u humanitarne svrhe
Zapisi iz maglovitog Siska

Zapisi iz maglovitog Siska

Autor:
Ivica Bašić
Cena
150,00 RSD
Dostupnost:
Na stanju (2)
Broj artikla:
0056

Ukoliko se nalazite izvan Srbije, a želite da poručite neku od knjiga, molimo Vas da pošaljete upit ili nam se javite na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Pošaljite upit

 

"Sisak, ljeto 1991. godine. U gradu komešanje. Ljudi se kreću svaki svojim smjerom, ali se u zraku osjeća nervoza, nevjerica među ljudima.
Čim se netko s nekim sastane počinje šaputanje, što se to  zbiva, što će biti, jeli nas netko prosluškuje? Hoće li biti rata?"  početak je burnih događaja iz 1991. i 1992. godine, opisanih u "Zapisima", koji je autor proživio.

"Do rata sam bio u žiži političkih zbivanja u Sisku i Jugoslaviji, a onda sam ostao na brisanom prostoru, bez partije, u koju sam primljen sa 17 godina. No, ostao sam komunist po djelima i načinu života, jer sam tako uvijek shvaćao život oko sebe. S obzirom na to da više nisam bio aktivan, nedostajao mi je rad. Utjehu sam našao u pisanju" - rekao je Bašić jednom prilikom. Rođen je 1940. godine u Kostrićima kod Hrvatske Kostajnice. Radni vijek proveo je u sisačkoj Rafineriji, uz političke dužnosti u Savezu komunista.

Powered by Phoca Cart
 • KAKO PORUČITI

  Princip poručivanja je isti kao i u svakoj internet prodavnici.

  1. Kada izaberete i ubacite u korpu knjige koje Vas interesuju klikom na link Pogledajte korpu - naplata doći ćete na kasu gde ćete imati pregled svih knjiga koje ste odabrali.

  2. Sledeći korak je popunjavanje podataka za obračun i isporuku. Molimo Vas da unesete tačne podatke. Mi poštujemo Vašu privatnost i ni na koji način nećemo koristiti ostavljene podatke osim za slanje poručenih knjiga.Slanje je zbog poštanskih troškova ograničeno samo na Srbiju. Ukoliko ste i zainteresovani za neku knjigu, a ne boravite u Srbiji možete nam se obratiti na email office@unaserbica.org ili preko forme za upit koja se nalazi pored svake knjige.

  3. Sledeći korak je odabir načina slanja porudžbine. Trenutno je moguće samo slanje preporučenom pošiljkom putem Pošte Srbije. Nakon slanja pošiljke dobićete obaveštenje sa brojem porudžbine koju možete pratiti na sajtu Pošte.

  4. Sledeća opcija je potvrda izbora plaćanja. Jedini način plaćanja je uplatom na račun naše organizacije. Nakon proverene uplate poslaćemo Vam izabrane knjige.

  5. U sledećem koraku možete da napišete napomenu ukoliko je imate, označite polje Sigurnosna provera * kao i da li se slažete sa uslovima korišćenja. Zadnji korak je potvrđivanje porudžbine klikom na istoimeno dugme.

  Bićete preusmereni na stranu sa podacima za uplatu, a na ostavljeni email dobićete te iste podatke kao i račun u PDF formatu.

  Mi Vam šaljemo porudžbinu u najkraćem mogućem roku od potvrde Vaše uplate, a novac koristimo za ostvarenje našeg humanitarnog cilja.

  Novac od prodatih knjiga biće prikazan u finansijskom izveštaju organizacije za svaki mesec.

Korpa