Izaberite vaš jezik

ћирилица   latinica

Načini isporuke


Obaveza pregleda robe

Molimo Vas da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate robu i da sva eventualno uočena oštećenja robe unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H obratite na mail Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. . Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Posebno ističemo da predmete koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.

Isporuka na teritoriji Srbije

  • Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se preko poštanske ili kurirske službe
  • Isporuke se vrše beskontaktno jer brinemo o vašem i o našem zdravlju. U skladu sa vanrednim stanjem u državi, a u cilju prevencije, isporuka uređaja vršiće se u narednom periodu do ulaznih vrata kuće odnosno stana. 
  • Isporuke se vrše radnim danima do 16h.
  • Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda robu i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi za reklamacije Una Serbica.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM.
Za isporuku van teritorije Srbije pošaljite nam upit na email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

footer logo unaserbica

Kontakt

office@unaserbica.org

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10:00 - 16:00