Izaberite vaš jezik

ћирилица   latinica

KNJIGE ZA HUMANOST

Sav prihod od donacija za knjige uglednih srpskih autora biće uplaćen u humanitarne svrhe
Tamo gdje ostaše bure

Tamo gdje ostaše bure

Autor:
Bojana Vučić
Iznos
250,00 RSD
Dostupnost:
Na stanju (2)
Broj artikla:
0060

Ukoliko se nalazite izvan Srbije, a želite da poručite neku od knjiga, molimo Vas da nam se javite na email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

 

SA PROMOCIJE KNJIGE

Recenzent i lektor prof. Mirjana Radošević naglašava da je snaga pisane reči Bogom data, ne može se naučiti biti pesnik.

- Bojana nam je pokazala kako se može biti tamo i ovde, kako se može imati nekoliko kuća i mnogo uspomena, ali samo jedna duša koja plaća veliku cenu tome svemu.

Glavna poruka ove zbirke je kako se mora ostati čovjek, koliko god život surov bio.

- Iako veoma mlada uspela je snagom svoje reči dotaći vremena nekad, taj hod po brdima dragim, ući u svaki potok, rječicu i lug,ući u gmajinu i kosu, ići stazama dragih gora i dirati kamenje detinjstva.

Bojana Vučić je naglasila da je sva svoja osećanja utkala u svoje stihove.

- Zbirka je inspirisana i srećom i tugom, životom tamo i ovdje… Ja sam i tamo i ovde, više sam ovde. Na Kordunu sam bila dete okruženo ljubavlju i samo dobrim. Ovde sam žena koja je stvorila porodicu. Ali večito će ostati bura ispod cerića koja će se javljati s vremena na vreme.

- Postoji jedna rečca oj, koju koristimo i kada pevamo i kada plačemo, mi smo ojkani. Pa ću svoje izlaganje završiti stihom: Oj Kordunu u srcu te nosim, oj Srbijo tobom se ponosim.

Bojana Vučić (Kekić) je rođena u Karlovcu 27. 10. 1982. Do trinaeste godine je živela u Vojniću, a nakon Oluje dolazi sa porodicom u Beograd. U Beogradu je završila osnovnu, srednju školu i studije. Udata je i majka dva dečaka.

 
Powered by Phoca Cart
1. Kada izaberete i ubacite u korpu knjige koje Vas interesuju klikom na link Pogledajte korpu doći ćete na kasu gde ćete imati pregled svih knjiga koje ste odabrali.

2. Sledeći korak je popunjavanje podataka za obračun i isporuku. Molimo Vas da unesete tačne podatke. Mi poštujemo Vašu privatnost i ni na koji način nećemo koristiti ostavljene podatke osim za slanje poručenih knjiga.Slanje je zbog poštanskih troškova ograničeno samo na Srbiju. Ukoliko ste i zainteresovani za neku knjigu, a ne boravite u Srbiji možete nam se obratiti na email office@unaserbica.org ili preko forme za upit koja se nalazi pored svake knjige.

3. Sledeći korak je odabir načina slanja porudžbine. Trenutno je moguće samo slanje preporučenom pošiljkom putem Pošte Srbije. Nakon slanja pošiljke dobićete obaveštenje sa brojem porudžbine koju možete pratiti na sajtu Pošte.

4. Sledeća opcija je potvrda načina novčanog doniranja. Jedini način novčane donacije je uplatom na račun naše organizacije. Nakon proverene uplate poslaćemo Vam izabrane knjige.

5. U sledećem koraku možete da napišete napomenu ukoliko je imate, označite polje Sigurnosna provera * kao i da li se slažete sa uslovima korišćenja.

Zadnji korak je potvrđivanje porudžbine klikom na istoimeno dugme. Bićete preusmereni na stranu sa podacima za način uplate donacije, a na ostavljeni email dobićete te iste podatke kao i potvrdu o novčanoj donaciji u PDF formatu.

Mi Vam šaljemo porudžbinu u najkraćem mogućem roku od potvrde Vaše uplate, a novac koristimo za ostvarenje našeg humanitarnog cilja.

Novac od donacija za knjige u akciji "Knjige za humanost" biće prikazan u finansijskom izveštaju organizacije za svaki mesec.
Korpa je prazna