ћирилица   latinica

KNJIGE ZA HUMANOST

Sav prihod od prodaje knjiga uglednih srpskih autora biće uplaćen u humanitarne svrhe
Sete i sećanja

Sete i sećanja

Autor:
Rajko Jasić
Cena
300,00 RSD
Dostupnost:
Na stanju (2)
Broj artikla:
0008

Ukoliko se nalazite izvan Srbije, a želite da poručite neku od knjiga, molimo Vas da pošaljete upit ili nam se javite na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Pošaljite upit

 

Posle romana Krug 2008.g. Rajko se pojavljuje s prvom knjigom poezije, koja će ugodno iznenaditi čitaoce, posebno s umećem i darom za njeno pisanje. Pesnikova poetika nije u stanju da se oslobodi zlog vremena, grube stvarnosti i smislom rušenja tradicionalnog društva, pogotovo kolone koja još do dana današnjeg nije našla svoje stalno mesto, a Banija je ostala sasvim pusta.

Rajko piše o dobru, sreći, o ljubavi, o alkoholu, snovima, njegova poezija tone u dubine i istovremeno iz njih izranja. Ona teče poput rečice ili je ptice nose na svojim krilima, po raznim stranama sveta. Ona je Rajkova nezaustavljiva kolona kojoj će se čitaoci neopaženo pridružiti u traženju novog utočišta.

Rajko Jasić je rođen 1966.godine u Sisku. Živeo u Petrinji do 1995. god gde je završio osnovnu i srednju školu kao i Pedagošku akademiju. Diplomirao je na Učiteljskom fakultetu u Prizrenu.

Objavio je roman "Krug" 2008.godine, a zbirku pesama "Sete i sećanja" 2021.godine.

Živi i radi u Pančevu.

Powered by Phoca Cart
 • KAKO PORUČITI

  Princip poručivanja je isti kao i u svakoj internet prodavnici.

  1. Kada izaberete i ubacite u korpu knjige koje Vas interesuju klikom na link Pogledajte korpu - naplata doći ćete na kasu gde ćete imati pregled svih knjiga koje ste odabrali.

  2. Sledeći korak je popunjavanje podataka za obračun i isporuku. Molimo Vas da unesete tačne podatke. Mi poštujemo Vašu privatnost i ni na koji način nećemo koristiti ostavljene podatke osim za slanje poručenih knjiga.Slanje je zbog poštanskih troškova ograničeno samo na Srbiju. Ukoliko ste i zainteresovani za neku knjigu, a ne boravite u Srbiji možete nam se obratiti na email office@unaserbica.org ili preko forme za upit koja se nalazi pored svake knjige.

  3. Sledeći korak je odabir načina slanja porudžbine. Trenutno je moguće samo slanje preporučenom pošiljkom putem Pošte Srbije. Nakon slanja pošiljke dobićete obaveštenje sa brojem porudžbine koju možete pratiti na sajtu Pošte.

  4. Sledeća opcija je potvrda izbora plaćanja. Jedini način plaćanja je uplatom na račun naše organizacije. Nakon proverene uplate poslaćemo Vam izabrane knjige.

  5. U sledećem koraku možete da napišete napomenu ukoliko je imate, označite polje Sigurnosna provera * kao i da li se slažete sa uslovima korišćenja. Zadnji korak je potvrđivanje porudžbine klikom na istoimeno dugme.

  Bićete preusmereni na stranu sa podacima za uplatu, a na ostavljeni email dobićete te iste podatke kao i račun u PDF formatu.

  Mi Vam šaljemo porudžbinu u najkraćem mogućem roku od potvrde Vaše uplate, a novac koristimo za ostvarenje našeg humanitarnog cilja.

  Novac od prodatih knjiga biće prikazan u finansijskom izveštaju organizacije za svaki mesec.

Korpa