Izaberite vaš jezik

ћирилица   latinica

KNJIGE ZA HUMANOST

Sav prihod od donacija za knjige uglednih srpskih autora biće uplaćen u humanitarne svrhe
Krim i Donbas su Rusija. Celi svet je Rusija... osim Kosova. Kosovo je Srbija!

Krim i Donbas su Rusija. Celi svet je Rusija... osim Kosova. Kosovo je Srbija!

Autor:
Dragana Trifković
Iznos
800,00 RSD
Dostupnost:
Nema na stanju (0)
Broj artikla:
0064

Ukoliko se nalazite izvan Srbije, a želite da poručite neku od knjiga, molimo Vas da nam se javite na email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

 

Zbirka sadrži autorske tekstove, intervjue i govore na međunarodnim konferencijama u poslednjoj deceniji, koji predstavljaju jedinstveni materijal koji pokazuje glavni pravac profesionalne delatnosti autora. Tekstovi su poređani hronološkim redom prema datumu objavljivanja, tako da odražavaju tok događaja (osim prva dva značajna članka).

Svrha ove knjige nije samo da čitaocima pruži predstavu o stavovima autorke o temama Rusije, Donbasa, Krima i Kosova, već i da pomogne mladim stručnjacima koji su uključeni u rusko-srpske odnose da sagledaju pozitivne i negativne strane koje ih očekuju u njihovom radu.
Dragana Trifković (Beograd, 30. avgust 1976) srpski je novinar, političar, politički analitičar i generalni direktor Centra za geostrateške studije. Rođena je u Beogradu, gde je završila osnovnu, srednju školu i visoko obrazovanje. Na osnovnim studijama Univerziteta u Beogradu je stekla zvanje diplomirani inženjer, a zatim je završila master studije iz prirodno-tehničkih nauka, kao i multidisciplinarne master studije pri Beogradskom Univerzitetu: Terorizam, organizovani kriminal i bezbednost.

Mentor na studijama bio joj je profesor Dragan Simeunović, a odbranila je master rad na temu "Učešće boraca sa Balkana u osnivanju i delovanju terorističke organizacije Islamska država".

Dodatne obuke završila je u Ruskoj Federaciji: Akademija ODKB i seminare u Centru za anti-terorizam Zajednice nezavisnih država.

Doktorske studije nastavila je na Tehničkom fakultetu BU i Filozofskom fakultetu u Moskvi.

Živi i radi na relaciji Beograd-Moskva.
 
Powered by Phoca Cart
1. Kada izaberete i ubacite u korpu knjige koje Vas interesuju klikom na link Pogledajte korpu doći ćete na kasu gde ćete imati pregled svih knjiga koje ste odabrali.

2. Sledeći korak je popunjavanje podataka za obračun i isporuku. Molimo Vas da unesete tačne podatke. Mi poštujemo Vašu privatnost i ni na koji način nećemo koristiti ostavljene podatke osim za slanje poručenih knjiga.Slanje je zbog poštanskih troškova ograničeno samo na Srbiju. Ukoliko ste i zainteresovani za neku knjigu, a ne boravite u Srbiji možete nam se obratiti na email office@unaserbica.org ili preko forme za upit koja se nalazi pored svake knjige.

3. Sledeći korak je odabir načina slanja porudžbine. Trenutno je moguće samo slanje preporučenom pošiljkom putem Pošte Srbije. Nakon slanja pošiljke dobićete obaveštenje sa brojem porudžbine koju možete pratiti na sajtu Pošte.

4. Sledeća opcija je potvrda načina novčanog doniranja. Jedini način novčane donacije je uplatom na račun naše organizacije. Nakon proverene uplate poslaćemo Vam izabrane knjige.

5. U sledećem koraku možete da napišete napomenu ukoliko je imate, označite polje Sigurnosna provera * kao i da li se slažete sa uslovima korišćenja.

Zadnji korak je potvrđivanje porudžbine klikom na istoimeno dugme. Bićete preusmereni na stranu sa podacima za način uplate donacije, a na ostavljeni email dobićete te iste podatke kao i potvrdu o novčanoj donaciji u PDF formatu.

Mi Vam šaljemo porudžbinu u najkraćem mogućem roku od potvrde Vaše uplate, a novac koristimo za ostvarenje našeg humanitarnog cilja.

Novac od donacija za knjige u akciji "Knjige za humanost" biće prikazan u finansijskom izveštaju organizacije za svaki mesec.
Korpa je prazna