ћирилица   latinica

KNJIGE ZA HUMANOST

Sav prihod od prodaje knjiga uglednih srpskih autora biće uplaćen u humanitarne svrhe
Krajina moja sudbina

Krajina moja sudbina

Autor:
Mićo Jelić Grnović
Cena
300,00 RSD
Dostupnost:
Na stanju (9)
Broj artikla:
0010

Ukoliko se nalazite izvan Srbije, a želite da poručite neku od knjiga, molimo Vas da pošaljete upit ili nam se javite na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Pošaljite upit

 

Mićo Jelić - Grnović je rođen 3. marta 1942. u Jasenovčanima, selu koje se nalazi na putu Sunja - Dubica. Od svojih mladih godina Mićo se počeo baviti književnim i likovnim stvaralaštvom što ga je i potaklo da završi studij književnosti. Nakon završetka studija aktivno se bavi pozorišnim, likovnim i književnim stvaralaštvom. Obavljao je dužnost urednika književnog časopisa "Poezija" i "Biblioteke Poezija", umetničkog direktora poetskih pozorišta i ministra za kulturu Republike Srpske Krajine i predavača na Filozofskom Fakultetu u Petrinji.

Ktitor je zadužbine "Kuća Grnovića" u svom rodnom selu Jasenovčani. Reditelj je prve krajiške pozorišne predstave u Kninu i osnivač prvog krajiškog pozorišta u Petrinji. Obavljao je i dužnost člana Ustavotvorne skupštine Republike Srpske Krajine te dužnost narodnog poslanika u prvom sazivu skupštine.

Powered by Phoca Cart
 • KAKO PORUČITI

  Princip poručivanja je isti kao i u svakoj internet prodavnici.

  1. Kada izaberete i ubacite u korpu knjige koje Vas interesuju klikom na link Pogledajte korpu - naplata doći ćete na kasu gde ćete imati pregled svih knjiga koje ste odabrali.

  2. Sledeći korak je popunjavanje podataka za obračun i isporuku. Molimo Vas da unesete tačne podatke. Mi poštujemo Vašu privatnost i ni na koji način nećemo koristiti ostavljene podatke osim za slanje poručenih knjiga.Slanje je zbog poštanskih troškova ograničeno samo na Srbiju. Ukoliko ste i zainteresovani za neku knjigu, a ne boravite u Srbiji možete nam se obratiti na email office@unaserbica.org ili preko forme za upit koja se nalazi pored svake knjige.

  3. Sledeći korak je odabir načina slanja porudžbine. Trenutno je moguće samo slanje preporučenom pošiljkom putem Pošte Srbije. Nakon slanja pošiljke dobićete obaveštenje sa brojem porudžbine koju možete pratiti na sajtu Pošte.

  4. Sledeća opcija je potvrda izbora plaćanja. Jedini način plaćanja je uplatom na račun naše organizacije. Nakon proverene uplate poslaćemo Vam izabrane knjige.

  5. U sledećem koraku možete da napišete napomenu ukoliko je imate, označite polje Sigurnosna provera * kao i da li se slažete sa uslovima korišćenja. Zadnji korak je potvrđivanje porudžbine klikom na istoimeno dugme.

  Bićete preusmereni na stranu sa podacima za uplatu, a na ostavljeni email dobićete te iste podatke kao i račun u PDF formatu.

  Mi Vam šaljemo porudžbinu u najkraćem mogućem roku od potvrde Vaše uplate, a novac koristimo za ostvarenje našeg humanitarnog cilja.

  Novac od prodatih knjiga biće prikazan u finansijskom izveštaju organizacije za svaki mesec.

Korpa