Izaberite vaš jezik

ћирилица   latinica

Ratko Dmitrović i Svetozar Borak u humanitarnoj akciji "Knjige za humanost"

Uspešnoj akciji humanitarne organizacije "Una Serbica" pod nazivom "Knjige za humanost" ovih dana pridružili su se novinar i publicista Ratko Dmitrović sa knjigama "Beležnica profesora Miškovića" i "Krst na križu 2" i profesor Svetozar Borak sa knjigom "Srbi katolici".


"Beležnica profesora Miškovića" je roman o tajnama oko nas i ljudima koji su s njima povezani. Po motivima knjige snimljena je i serija u produkciji Кošutnjаk filma, Tеlеkoma Srbiјe i RTS - a.

"Krst na križu 2" je nastavak više nego uspešnog prvog dela koji predstavlja, po rečima autora, vodič za bolje razumevanje srpsko-hrvatskih odnosa. Drugi deo bavi se osporavanjem hrvatske lingvistike da je štokavica srpska.

"Srbi katolici" je knjigа o mаlo poznаtoј i "kontrovеrznoј" tеmi, o Srbimа rimokаtoličkе proviniјеnciје i dеsrbizаciјi, tе hrvаtizаciјi ovе grаnе nаšеg nаrodа.

"Una Serbica" se od srca zahvaljuje izdavačkoj kući "RAS Info d.o.o.", gospodinu Ratku Dmitroviću te profesoru Svetozaru Boraku na doniranim knjigama, a Vas pozivamo da se priključite akciji "Knjige za humanost" i po simboličnom iznosu donacije rezervišete neke od knjiga!

Doniranjem podržavate cilj humanitarne organizacije „Una Serbica“, a to je pomoć srpskim izbeglicama u Republici Srbiji i Srbima povratnicima na teritorije Republike Hrvatske i Federacije BiH.

Hvala Vam!

KNJIGE ZA HUMANOST

footer logo unaserbica

Kontakt

TELEFONOM OD 16 - 19 ČASOVA RADNIM DANIMA
064 5744270 Biljana
064 5744269 Jovana
office@unaserbica.org

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10:00 - 16:00

Pretplatite se na naš bilten!

logo