Izaberite vaš jezik

ћирилица   latinica

Humanitarna akcija za našeg Predraga

Una Serbica je više puta bila u poseti kod našeg Predraga iz Zalužnja kod Leskovca. Predrag je rođen na Baniji 1972. godine, rat ga dočekuje na redovnom odsluženju vojnog roka u Varaždinskom korpusu, čuvenom po tome što je bio u okruženju i pod blokadom. Mobilisan je više puta. U izbegličkom zbegu, u kolektivnom centru mu usled teške bolesti umire brat. Danas, sam brine o nepokretnom ocu i majci, uz jedni prihod od očeve invalidske penzije.

Humanitarna organizacija Una Serbica želi da zajedno sa vama omogući Predragu sticanje licence za rad u fizičko-tehničkom obezbeđenju, preko registrovane agencije za takvu delatnost i izdavanje licenci. Pozivamo vas da zajedno, složno skupimo sredstva da našem Predragu damo mogućnost da radi i ostvaruje prava iz radnog odnosa, da mu omogućimo da brine o ocu i majci koji sada imaju samo njega.

Naša snaga je vaša podrška, naša i vaša vrednost su ljudi kojima ćemo pomoći.
Pozivamo vas da pomognete da pomognemo, zajedno kao jedno.

***NAPOMENA

Na žalost, morali smo da obustavimo akciju prekvalifikacije za Predraga Joku u Leskovcu, s obzirom da u Leskovcu i okolini ne postoji adekvatan program obuke. Najbliža licencirana škola postoji van Leskovca, što Predragu nije odgovaralo zbog putovanja i odsustva sa posla. Kad se budu stvorile bolje okolnosti ponovo ćemo aktivirati akciju…

footer logo unaserbica

Kontakt

office@unaserbica.org

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10:00 - 16:00